Avand in vedere ca la Anuntul Nr 713 , publicat pe site-ul Comunei Pojejena din  data de 19.02.2024 cu privire la apelul facut de catre Comuna Pojejena pentru  firmele interesate in vederea executari lucrarilor pentru “ Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatatii furnizarea de servicii publice de catre unitatile administrative teritoriale- Centru comunitar destinat unor activitati sociale, culturale artistice, educationale si religioase  loc. Divici in Comuna Pojejena, Jud. Caras Severin“,conform  PNRR/2022/C10, Componenta C10- Fondul Local , Axa I.3- Reabilitare moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati furnizarea de servicii publice de catre unitatile administrativ – teritoriale, din Planul National de Redresare si Rezilienta ( P.N.R.R),  NU s-a primit nici o oferta.

 

     Drept urmare la cele mentionate mai sus, Comuna Pojejena, prelungeste termenul de depunere al ofertelor pana in data de 15.03.2024, ora 12:00.

       Ofertele sau orice solicitare de informatii suplimentare se pot depune la Sediul Primariei Pojejena sau pe e-mail : primariapojejena@yahoo.com.